Debbie om Girls in Sport

For at videreudvikle min livsfilosofi tænker jeg mange gange på Girls in Sport, dets udvikling, fremtid og hvad jeg vil med det. Times are changing.

Pigerne og deres træning vil altid være i fokus. Vi skal udvikle både fysisk og mental træning, der motiverer pigerne til at dyrke sport. Derudover skal træninger kunne tilpasses til pigerne, kulturer og økonomiske forhold verden over.

Derfor er det også vigtigt at Girls in Sport fortsat tiltrækker firmaer og organisationer, der kan være med til at gøre en forskel for pigernes verden. Her kan vi nævne vores nyeste samarbejde med FitLine, som arbejder med at udvikle produkter til en sund livsstil. Jeg er selv begyndt at bruge deres produkter. I får en opdatering om forløbet om nogle uger.

Girls in Sport arbejder desuden hele tiden på at kunne tilbyde produkter, der kan hjælpe pigerne. Sortimentet strækker sig idag fra de farverige Kwality varer til Lifestyle trøjerne, Hoodies, ketchere og andet udstyr til fornuftige priser. Senest tilføjede vi de populære gummiarmbånd som allerede er blevet symbolet på fællesskab på kryds og tværs af lande og kulturer.

Am I crazy? Maybe – men jeg synes ikke, at det er en dårlig ting, at jeg giver meget tilbage til så mange som muligt over resten af mit liv. Jeg har fået så meget og gennem Girls in Sport håber jeg at kunne gøre en forskel.

See you out there 🙂

Nice and Easy

Debbie