Opfølgning på DM

Hvor var det fantastisk at se så mange af pigerne, der gjorde det super godt! Dejligt at de selv kan mærke at dét at arbejde hårdt med træning, fokus og at have struktur giver pote til sidst. Vi har mange gode og søde piger hos Girls in Sport, og alle arbejder hårdt på deres egen plan og udvikling – alligevel ska fire piger fra weekenden nævnes:

Emilie Bønlykke Faarborg (Ølstykke) er inde i en god udviklingsperiode. Emilie vandt kvalifikationen og kom til 1/8 finalerne i hovedturneringen. Emilie skal videre til Ikast efter sommer, og vi ønsker hende al mulig held og lykke.

Signe Ghodt (Ølstykke) kan efter en hård periode, hvor hun har kæmpet bravt, mærke at der faktisk ikke er så langt til toppen, hvis hun bliver ved med at tro på sig selv og hendes egne evner.

Anna Kjellow (Måløv) vandt også sin kvalifikation og kom i hovedturneringen. Anna tør virkelig at arbejde med sine finter, og Anna arbejder også med høj kvalitet, når det kommer til kryds cuts og clears.

Jasmin Nielsen (Hillerød) vinder en award hos Badminton Danmark som bedste højdespringer. Jasmin arbejder stille og roligt fremad – hun har ikke travlt og har en god forståelse for langsigtet udvikling.

Piger, i er for seje!

Girls in Sport

Nice and Easy