Vinder af Danish Junior Cup 2015

Vi har fanget Michelle Skødstrup i hendes travle hverdag for at høre hendes status på efteråret. Michelle fortæller:

Her i efterårsferien har jeg spillet Danish Junior Cup, hvor jeg vandt i single og damedouble med makker Alexandra Bøje fra Højbjerg. Det var vildt fedt at spille turneringen, og det er ikke kun fordi, jeg gik hen og vandt. Det er selvfølgelig super dejligt, og giver også et selvtillidboost.

Men det vigtigste er, at de ting jeg har arbejdet med hele sommeren og frem til nu, begynder jeg endelig at se resultater på. Jeg har set videoer med min træner Rasmus Quist, hvor vi sammenlignede vores første træning sammen i sommers med en kamp fra weekenden. Det er rigtig motiverende og dejligt at se, at det man slider for i hallen, stille og roligt bliver en del af ens spil. Det kan godt virke super nørdet at se videoer i slowmotion for at finde de små fejl i ens teknik, benarbejde og taktiske valg. Men de små fejl gør en stor forskel i badminton, og derfor synes jeg, det er rigtig spændende at arbejde med. Jeg glæder mig meget til at arbejde videre med tingene, for der er stadig rigtig lang vej igen.

Udover den individuelle turnering, spillede jeg også holdturnering mandag-tirsdag for Sjælland. Det er altid rigtig hyggeligt da der er en masse venner, spændende kampe og god opbakning. Vi får en tredjeplads, da vi desværre taber 5-4 til både England og Midt- Jylland. Det var ærgerligt vi ikke vandt, nu når vi var så tæt på. Men vi havde det sjovt, og overraskkede i nogle kampe. Alt i alt har det været et par gode dage til Danish Junior cup.

En stor oplevelse i vente

Her i næste uge går jeg nogle utrolig spændende dage i møde, da vi rejser til U-VM i Peru den 2. november. Jeg var meget overrasket da jeg hørte, at jeg var udtaget. Det er virkelig stort for mig, og jeg glæder mig rigtig meget til at komme afsted. Jeg glæder mig til spille i et andet kontinent, men også at prøve kræfter mod verdens bedste ungdomsspillere. Samtidig bliver det super fedt også at skulle arbejde med mit spil derude. Jeg er rigtig glad for at få denne oplevelse, og glæder mig til at give alt jeg har, og suge en masse erfaringer til mig.