Kaboom Power

Flere og flere virksomheder bruger Girls in Sports internationale brand og netværk til at markedsføre og promovere deres produkter og idéer. Hos Girls in Sport arbejder vi ikke kun med bestemte sportsgrene – vi prøver hele tiden at udfordre folk til at have det sjovt med fitness og træning.
Vores samarbejde med FitLine, som har fokus på ernæring, har åbnet op for helt nye muligheder. Som en nyhed introducerer vi nu vores første fitness træningsprogram: Kaboom Power! – 1 times høj intensitets træning og udfordringer.

Kaboom Power er et træningsprogram som alle kan være med på, om det så foregår i en hal, på en græsplæne eller i et lokale hos jeres virksomhed.

Du har også kunnet læse om Girls in Sport i DGI’s seneste nyhedsbrev – læs med og bliv kort opdateret på Girls in Sports historie på billedet på billedet ved siden af.

Vil du gerne vide mere om Kaboom Power programmet – eller måske arrangere en træning hos jer? Eller vil du høre mere om din virksomheds muligheder for markedsføring og samarbejder med Girls in Sport? Så kontakt Debbie Lynch på mail: idraetspiger@sport.dk og hør mere.

fitline, girls, in, sport, girls in sport,