Er Girls in Sport ikke blot endnu en træning der skal passes?

Mange piger står mere eller mindre alene i deres klubber, da antallet af piger til badmintontræninger falder. Girls in Sport samler piger i badminton på kryds og tværs af klubberne til rene pigetræninger. Dette er med håbet om, at vi kan hjælpe til med at holde pigerne i sporten. Pigerne får nye venner og kan folde sig ud og være sig selv på pigetræningerne. Hos Girls in Sport ligger fokus på nærvær, empati og dét at have tid til pigerne. Vores trænere er professionelle med en pædagogisk forståelse, og vi hjælper med at holde fast i glæden ved badminton uanset niveau.

Girls in Sport træningerne foregår på et intensivt niveau. Pigerne idag føler sig ofte meget forpligtede til at møde op til træninger. Men hvorfor ikke træne tre gange om ugen med høj intensitet og færre spillere i frem for fem gange om ugen med lavere intensitet og mange spillere?

På Girls in Sport træningerne er der et begrænset antal piger på hver træning, så trænerne er sikre på at kunne fokusere på hver enkelt piges udvikling. Udviklingen er langsigtet, og man vil ofte ikke se resultater her og nu, hvilket kan være svært at acceptere i et præstationssamfund hvor egne og omgangskredsens forventninger er høje. Pigerne skal lære, at hvis man vil være rigtig god, så kræver det rigtig meget: Den rigtige indstilling, at give sig 100% hver gang, at være nysgerrig og tage nye udfordringer op – og at have det sjovt på samme tid.

At dyrke sport i en travl hverdag og have det sjovt på samme tid er en fin balancegang, som man ikke nødvendigvis kan balancere uden hjælp. Pigerne skal trives i Girls in Sports selskab og derfor er kommunikationen med pigerne alfa og omega. En simpel interesse og et spørgsmål som: “Hvordan har din dag været?” kan gøre en stor forskel.

Så er Girls in Sport træningerne blot endnu en træning der skal passes? Nej. Girls in Sport er en træning hvor pigerne kan samles, være sig selv, få nye venner, have det sjovt og udvikle sig i et miljø der interesserer sig for pigerne. Hos Girls in Sport er der plads til alle piger uanset niveau.

Girls in Sport

– Nice & Easy