Hillerød Pige Power Camp 2015!

Trænerteamet er ved at være klar til Hillerød Pige Power Camp 2015 og arbejder på den sidste planlægning. Vi glæder os rigtig meget til at komme i gang, og er sikre på, at campen bliver super sjov med 30 super piger! 

Trænerne på campen er Debbie, Kenneth og Kasper Stisen fra Måløv. Lørdag får vi besøg af en særlig pige, som er single træner og tidligere top damesinglespiller – nemlig Nanna Brosolat Jensen. Der vil også være en “surprise træning” lørdag aften med vores super fitte pige Mette Fledelius. 
Pigerne har 4 træningspas med høj intensitet og korte pauser, men der bliver også tid til at slappe lidt af og snakke alle slags pige ting igennem. Debbie forventer ligesom om fredagen, at pigerne giver den gas, er udfordrede og får en lærerig lejr!

Vi rammer snart den sidste pige træning i denne sæson, og jeg vil meget gerne sige tusind tak til alle spillere, forældre, trænere og klubber for deres store opbakning til pige projektet. Girls in Sport teamet glæder sig rigtig meget til næste sæson. Husk at holde jer orienteret på Facebook og hjemmesiden. Vi sender information på mail midt i juli om næste sæson, og alle de udfordringer pigerne kommer til at møde.

Mette Fledelius besøger Hillerød Pige Power Camp 2015!