PRESSEMEDDELELSE: Girls in Sport og Li-Ning indgår samarbejdsaftale

Girls in Sport og Li-Ning har indgået en samarbejdsaftale, der skal give deltagere på Girls in Sport træningerne fordele ved indkøb af sporttøj og udstyr. Dette gælder badmintontøj og udstyr, men også andre af Li-Nings kvalitetsprodukter inden for kategorierne Sportslife, Running og Training.

Li-Ning Danmark synes at Girls in Sport er et godt og vigtigt initiativ for at fastholde og gerne udbygge antallet af piger der spiller badminton. Badmintonsporten lider under dalende medlemstal og derfor er initiativer der hjælper med at ændre på dette, noget som Li-Ning rigtig gerne bakker op om.

Li-Ning er et af verdens største sportsbrands der producerer sporttøj og udstyr inden for mange sportsgrene. Li-Ning er i Danmark mest kendt for topkvalitetsprodukter inden for Badminton – ikke mindst fordi de kinesiske verdensstjerner er sponsoreret af Li-Ning. Li-Ning priodukter er ud over den høje kvalitet kendt for at komme først med nye trendsættende farver og designs samt banebrydende teknologi.

Hos Li-Ning Danmark ser vi frem til at kunne tilbyde kvalitetsprodukter til super priser til alle pigerne i Girls in Sport.