Girls in Sport er klar til en spændende sæson 2018/19!

Sæsonen er startet og opstartslejrerne er overstået i de fleste klubber. Spillerne skal igang med turneringer og holdkampe – og så er det også nu Girls in Sport sæson 2018/19 starter! 

Vi starter med en dejlig nyhed! Girls in Sport og Slangerup Badminton inviterer nemlig alle piger i aldersgruppen U11-U13 til fredags-pigetræninger! Alle ulige uger samles pigerne til en fælles pigetræning med høj intensitet, god energi og skønt humør. Vi starter fredag d. 28. september 2018 kl. 17:00. 

Du kan se alle datoer, praktiske informationer og finde tilmeldingsinfo på vores invitation lige her: Invitation til fredagstræning i Slangerup Badminton.

I sæson 2018/19 er der desuden flere muligheder for individuel træning og udviklingsplanlægning. Kunne du tænke dig at høre mere, så kontakt Debbie på mail: idraetspiger@sport.dk. 

Det er også med stor glæde, at vi kan præsentere vores eventkalender for denne sæson. Du kan se kalenderen på linket her: Eventkalender.
Du vil se flere træninger og events, og i år starter vi i Jernløse d. 9. september. 

Derudover har Girls in Sport i år flere udenlandske turneringer og oplevelser – herunder vores Oplevelsestur til Israel i marts 2019, som allerede er udsolgt 🙂

Girls in Sport er klar til sæson 2018/19 – og vi glæder os til at følge pigerne i endnu en sæson!