"A change is as good as a rest"

Handler det om træning og/eller resultater, eller vil du bare træne hårdt og godt, mens du udvikler dine færdigheder, og kigger mere langsigtet? Det er der mange sportspiger der gerne vil tage stilling til. “Men vi har jo også travlt med at læse, og vi skal også have tid til at slappe af med vennerne udover at være på trænings banen.”

Som ansvarlig for udvikling af Girls in Sport synes jeg, at en af det bedste følelser er at se pigerne have det godt sammen til træning og ude til turneringer, mens de stadigvæk giver den fuld gas på banen. Det er fantastisk at se en pige råbe “Debbie så du den finte?!” med et stort smil.

Fra turneringer over de sidste par weekender i Næstved, Hillerød og Malmø fik Girls in Sport en masse af gode resultater men også flere maskeringer og hurtige temposkift. Vi fik også en masse snakke om skoler, lektier (som der er mange af!), fritid og life in general. Det er bare en fornøjelse at følge med, og jeg elsker det!

Hvis du kunne tænke dig at træne med på Girls in Sport så kontakt Debbie. Husk at du ikke behøves at komme til alle træninger. “A change is as good as a rest” – et gammelt engelsk udtryk der betyder, at det ikke altid er godt at bare at køre på i samme spor hele tiden – hjernen har brug for inspiration og refleksion.

Kh Debbie

Nice and Easy